WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Lunteren Woudenberg En ScherpenzeelWDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel actief in de omgeving Lunteren Woudenberg En Scherpenzeel

Bij het werving- en selectieproduct W&S betaalt u ons slechts een vergoeding bij plaatsing van de door ons voorgedragen kandidaat op (no-cure no-pay) basis. Onze eenmalig vast tarief is slechts 3500 euro excl. btw wat inhoud dat u nooit meer betaald dan dit tarief.

We verzorgen vaste functies in de volle breedte van de arbeidsmarkt.

Als opdrachtgever zoek je niet een kandidaat, maar dé beste kandidaat voor de vacature. Wij helpen onze opdrachtgevers met een snelle en gedegen werving en selectie procedure. Heeft u organisatie een open vacature en bent u op zoek naar de meest talentvolle kandidaten dan kan WDH u hierbij helpen. .Bij onze selectie procedure kijken we altijd verder dan diploma’s en werkervaring alleen .wij kenmerken ons door openheid, duidelijkheid en transparantie. 

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij beantwoorden eventuele vragen of bespreken hoe we u verder kunnen helpen in de zoektocht naar nieuwe medewerkers.

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Lunteren Woudenberg En Scherpenzeel

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Lunteren Woudenberg En Scherpenzeel