WDH Werving en Selectie Bureau is Landelijk actief en werkt met een vast tarief per vacature ongeacht opleiding of salaris op een No Cure No Pay basis.

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor MKB Lager Middelbaar en Hoog opgeleid personeel

 

 

WDH werving en selectie voor MKB Lager Middelbaar en Hoog opgeleid personeel.

Werving en selectie neemt veel tijd in beslag en het word ook steeds moeilijker om geschikt personeel te vinden die zowel kwalitatief als persoonlijkheid bij de bedrijfscultuur van u organisatie passen. WDH doet al het recruteringswerk voor u organisatie en neemt al het werk uit handen van u bedrijf, De beste kandidaten worden door ons telefonisch benaderd en geïnterviewd en indien geschikt bevonden aan de klant aangeboden, indien u de kandidaat ook geschikt voor u bedrijf acht en een gesprek met de kandidaat wilt dan maken wij de afspraak.

En alleen bij een succesvolle bemiddeling brengen we een eenmalig vooraf afgesproken tarief in rekening a 3500 euro, na ondertekening van de arbeidsovereenkomst door de kandidaat.

Wilt u gebruik maken van onze Recruitment diensten neem dan vrijblijvend contact met ons op en we bespreken hoe we u het beste kunnen helpen met het vinden van nieuw personeel.

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Lager en Middelbaar opgeleid personeel