WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Moerdijk - Zevenbergsche hoek - Drimmelen - Hoge Zwaluwe En Lage ZwaluweWDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel. LBO MBO HBO+.

Wij zijn Actief in de regio van Moerdijk Zevenbergsche hoek  Drimmelen Hoge Zwaluwe En Lage Zwaluwe

Bent u op zoek bent naar een vaste medewerker die u zelf in dienst wilt nemen? Wij helpen u graag met de werving en selectie van uw nieuwe collega.

Werving en selectie betekent dat wij voor onze opdrachtgevers op zoek gaan naar vaste werknemers. Ook het selectiegedeelte nemen we  over. We stellen alleen die kandidaten voor, die volgens ons goed matchen met de wensen van de opdrachtgever.

Bij het werving- en selectieproduct W&S betaalt u ons Alleen een vergoeding bij succesvolle plaatsing van de door ons voorgedragen kandidaat op (no-cure no-pay) basis. Onze eenmalig vast tarief is slechts 3500 euro excl. btw dus u betaald nooit meer dan dit vast tarief.

We verzorgen uitsluitend vaste functies in de volle breedte van de arbeidsmarkt.

Bij onze selectie en evaluatie kijken we verder dan diploma’s en werkervaring. We geloven in de kracht van een persoonlijke aanpak. Zowel voor kandidaat als opdrachtgever. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op we helpen u graag verder.

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Moerdijk - Zevenbergsche hoek - Drimmelen - Hoge Zwaluwe En Lage Zwaluwe

 

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Moerdijk – Zevenbergsche hoek – Drimmelen – Hoge Zwaluwe En Lage Zwaluwe