WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR MONNICKENDAM MARKEN UITDAM EN BROEK IN WATERLANDWDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel. Actief in de omgeving van Monnickendam Marken Uitdam en Broek van Waterland

Bent u op zoek bent naar een nieuwe collega voor een vaste functie die u zelf in dienst wilt nemen? Wij helpen u graag met de werving en selectie van uw medewerkers.

De kandidatenmarkt wordt steeds schaarser en het word ook steeds moeilijker om zowel Goede als gekwalificeerde én gemotiveerde mensen vinden, het is en blijft moeilijk om vacatures met de juiste mensen te vullen. WDH helpt hierbij om de geschikte man of vrouw op de juiste vacature te plaatsen.

Aan de hand van een functieprofiel dat we samen met u opstellen, wordt de werving en selectie procedure door ons gestart. Zit de kandidaat waar u naar op zoek bent er tussen? Dan treedt deze direct bij u in dienst en betaalt u aan ons een fee voor de geleverde dienst. Zit de juiste kandidaat er niet tussen? Dan bent u ons niets verschuldigd (no-cure no-pay) . Wij hanteren een eenmalig vast tarief van 3500 euro excl. btw wat inhoud dat u nooit meer betaald dan dit afgesproken vast laag tarief

Bij onze selectie en evaluatie kijken we ook verder dan diploma’s en werkervaring alleen.wij kenmerken ons door openheid, duidelijkheid en transparantie naar de klant toe.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op we staan u graag te woord.

Read More

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR MONNICKENDAM MARKEN UITDAM EN BROEK IN WATERLAND

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR MONNICKENDAM MARKEN UITDAM EN BROEK IN WATERLAND