WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Moordrecht Haastrecht stolwijk en BergambachtWDH een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel en actief in de regio Moordrecht Haastrecht stolwijk en Bergambacht

Zoekt u een nieuwe collega voor een vaste positie binnen uw bedrijf? Wij helpen u graag met de werving en selectie van de beste professionals.

Wij zijn externe Arbeids bemiddelaars voor het vinden van de perfecte kandidaat. Wij kunnen het hele voortraject van werving en selectie voor u onderneming uit handen nemen.

wij zoeken de juiste kandidaat voor u organisatie. Een werknemer die past binnen de organisatie. De geselecteerde medewerker komt vervolgens direct bij u onderneming in dienst.

Werving en selectie betekent dat wij voor onze opdrachtgevers op zoek gaan naar vaste medewerkers. Ook het selectiegedeelte nemen we van hen over. We stellen alleen die kandidaten voor, die volgens ons goed matchen met de wensen van de opdrachtgever. Wij kennen de markt en gaan pro-actief op zoek naar die juiste persoon  en gebruiken daarbij ook een netwerk dat toegang biedt tot kandidaten met diverse kwaliteiten, specialiteiten en ervaring.

wij geloven dat service en kwaliteit hand in hand gaan met lage kosten WDH werkt op een no-cure no-pay basis. Onze eenmalig vast tarief is slechts 3500 euro excl. btw wat inhoud dat u nooit meer betaald dan dit vaste tarief en alleen wanneer een door ons gevonden kandidaat ook daadwerkelijk bij u organisatie in dienst treed.

Wilt u dat wij voor u organisatie aan de slag gaan neem dan vrijblijvend contact met ons op we helpen u graag verder.

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Moordrecht Haastrecht stolwijk en Bergambacht

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Moordrecht Haastrecht stolwijk en Bergambacht