WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR NIJMEGEN WIJCHEN EN BEUNINGEN

WDH is een landelijk opererend werving- en selectie recruitment bureau actief in de regio Nijmegen Wijchen en Beuningen voor zowel laag midden en hoog opgeleid personeel in alle branches.

We verzorgen zowel vaste als tijdelijke functies in de volle breedte van de arbeidsmarkt.

de kandidatenmarkt wordt steeds schaarser en het word steeds moeilijker om Goede, gekwalificeerde én gemotiveerde mensen vinden, het is en blijft een moeilijke opgave. WDH helpt om de juiste man of vrouw op de juiste plaats te krijgen.

wij zijn landelijk actief  als specialist in werving & selectie en detachering wij verzorgen het hele traject van A-Z zoals het opstellen functieprofiel, werving, selectie, het begeleiden of voeren van de sollicitatiegesprekken en uitvoeren van assessments.

Bij ons recruitment proces betaalt u slechts een vergoeding bij succesvolle plaatsing van een door ons voorgedragen kandidaat op (no-cure no-pay) basis. Wij hanteren een eenmalig vast tarief van slechts 3500 euro excl. btw. Waar andere recruitment bureaus met een tarief werken van 20-35% van het bruto jaarsalaris doen wij hier niet aan mee en werken met een vast laag tarief ongeacht opleiding of salaris.

WDH is een gerenommeerd bureau wij staan voor een heldere en transparante werkwijze.

Wilt u meer informatie hoe we u onderneming verder kunnen helpen met het vinden van nieuwe medewerkers Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Read More

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR NIJMEGEN WIJCHEN EN BEUNINGEN

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR NIJMEGEN WIJCHEN EN BEUNINGEN