WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR NOORDWIJK NOORDWIJKERHOUT SASSENHEIM EN LISSEWDH Work Deployment Holland is een landelijk opererend werving- en selectie recruitment bureau actief in de regio Noordwijk Noordwijkerhout Sassenheim en Lisse.

Wij vullen vaste vacatures in de volle breedte van de arbeidsmarkt. voor zowel laag midden en hoog opgeleid personeel.

De kandidatenmarkt wordt steeds schaarser en het word ook steeds moeilijker om Goede, gekwalificeerde én gemotiveerde mensen vinden, het is en blijft een moeilijke opgave.In de huidige markt maakt je personeel het verschil. Succesvolle medewerkers die het beter of anders doen. Die een gezonde dosis energie en drive hebben. Die uitblinken of hun hoofd boven het maaiveld durven uitsteken,WDH helpt om die geschikte kandidaat op de juiste functie te plaatsen.

wij zijn landelijk actief  als specialist in werving & selectie en ook detachering wij verzorgen het hele recruitment  traject van A-Z zoals het opstellen functieprofiel, werving, selectie, het begeleiden of voeren van de sollicitatiegesprekken.

Bij ons recruitment proces betaalt u slechts een vergoeding bij succesvolle plaatsing van een door ons voorgedragen kandidaat op (no-cure no-pay) basis. Wij hanteren een eenmalig vast tarief van slechts 3500 euro excl. btw. Waar andere recruitment bureaus met een tarief werken van 15-25% van het bruto jaarsalaris  plus vakantiegeld, doen wij hier niet aan mee Wij vinden dat werving en selectie betaalbaar moet zijn voor zowel grote als kleine bedrijven en werken met een vast laag tarief ongeacht opleiding of salaris.

WDH is een gerenommeerd bureau wij staan voor een heldere en transparante werkwijze.

Neem vrijblijvend contact met ons op dan kunnen we bespreken hoe we u het beste kunnen helpen met het aantrekken van nieuwe werknemers.

Read More

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR NOORDWIJK NOORDWIJKERHOUT SASSENHEIM EN LISSE

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR NOORDWIJK NOORDWIJKERHOUT SASSENHEIM EN LISSE