WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau Nootdorp Leidschendam en Voorburg personeel wervingWDH is een landelijk opererend werving- en selectie recruitment bureau actief in de omgeving van Nootdorp Leidschendam en Voorburg voor zowel laag midden en hoog opgeleid personeel.

We verzorgen vaste functies in de volle breedte van de arbeidsmarkt Ons specialisme is het vinden van dé beste kandidaat voor vacatures op MBO HBO en WO werk- en denkniveau.

We streven naar de perfecte functie voor onze kandidaten. En de perfecte kandidaat voor onze opdrachtgevers. 

de kandidatenmarkt wordt steeds schaarser en het word steeds moeilijker om Goede, gekwalificeerde én gemotiveerde mensen vinden, het is en blijft een moeilijke opgave. WDH helpt om de juiste man of vrouw op de juiste plaats te krijgen.

 wij verzorgen het hele traject van A-Z zoals het opstellen functieprofiel, werving, selectie, het begeleiden of voeren van de sollicitatiegesprekken.

Bij ons recruitment proces betaalt u slechts een vergoeding bij succesvolle plaatsing van een door ons voorgedragen kandidaat op (no-match no-pay) basis. Wij hanteren een eenmalig vast tarief van slechts 3500 euro excl. btw ongeacht salaris of opleiding van de openstaande vacature.

WDH is een gerenommeerd bureau wij staan voor een heldere en transparante werkwijze Wij helpen onze opdrachtgevers met een snelle en gedegen werving en selectie procedure.

Read More

 

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau Nootdorp Leidschendam en Voorburg personeel werving

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR NOOTDORP LEIDSCHENDAM EN VOORBURG