WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau Voor Oosterhout Raamsdonkveer Waspik en GeertruidenbergWDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel. LBO MBO HBO+ actief in de omgeving van Oosterhout Raamsdonkveer Waspik en Geertruidenberg

We verzorgen vaste functies in de volle breedte van de arbeidsmarkt.

Bent u op zoek bent naar een werknemer die u zelf in vaste dienst wilt nemen? Wij helpen u graag verder met de werving en selectie van uw nieuwe werknemers.

Aan de hand van een functieprofiel dat we samen met u opstellen, wordt de werving door ons gestart. Zit de kandidaat waar u naar op zoek bent er tussen? Dan treedt deze direct bij u in dienst en betaalt u aan ons een fee voor de geleverde dienst. Zit hij/zij er niet tussen? Dan bent u ons niets verschuldigd. Wij werken op een (no-cure no-pay) basis. Onze eenmalig vast tarief is slechts 3500 euro excl. btw dus u betaald nooit meer dan dit vast tarief.

Bij onze selectie en evaluatie kijken we verder dan diploma’s en werkervaring.wij kenmerken ons door duidelijkheid en transparantie.

Zoekt u een nieuwe collega voor een vaste positie binnen uw bedrijf? Wij helpen u graag met de werving en selectie van de beste professionals.
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau Voor Oosterhout Raamsdonkveer Waspik en Geertruidenberg

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau Voor Oosterhout Raamsdonkveer Waspik en Geertruidenberg