WDH Werving en Selectie Bureau is Landelijk actief en werkt met een vast tarief van 3500 euro per vacature ongeacht opleiding of salaris op een No Cure No Pay basis.

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR DE TRANSPORT SECTOR | OPENBAAR VERVOER | LOGISTIEK EN INFRASTRUCTUUR

WDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel. Actief in de sector van Logistiek Transport Infrastructuur en Openbaar Vervoer.

We assisteren onze opdrachtgevers bij kwalitatieve, efficiënte en doelmatige werving en selectie van logistiek personeel chauffeurs ,monteurs laders planners administratief in de gehele sector.

De arbeidsmarkt word steeds kleiner en het word steeds moeilijker om de juiste werknemers te vinden zeker in de logistiek wij kennen de markt en helpen u bij het vinden van de juiste kandidaat en het vervullen van u vacature(s)

Wij verzorgen het hele Recruiterings proces van begin tot einde. Wij gaan voor u op zoek naar de beste kandidaat plaatsen advertenties , benaderen de kandidaten en doen alle gesprekken en interviews en waarna wij vervolgens de meest geschikte kandidaat selecteren voor u onderneming.

Wij werken altijd zo efficient mogelijk en trachten op korte termijn een vacature te vervullen. Bij onze werving & selectie kijken we ook altijd verder dan CV diploma’s en werkervaring maar ook verder dan het functieprofiel. De gevonden kandidaat moet ook bij u onderneming passen en zeker Voor een langdurig dienstverband is dit van belang de opdrachtgever en kandidaat moeten een goede match hebben waarbij vertrouwen voorop staat. Wanneer een door ons gevonden kandidaat door u geschikt word bevonden komt deze direct als medewerker in dienst van uw organisatie.

wij kenmerken ons door openheid, duidelijkheid en transparantie naar onze klanten en kandidaten toe.

Voor vragen neem vrijblijvend contact met ons op we staan u onderneming graag bij met het werven van nieuw personeel.

Read More

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR OPENBAAR VERVOER LOGISTIEK INFRASTRUCTUUR EN TRANSPORT SECTOR

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR OPENBAAR VERVOER LOGISTIEK INFRASTRUCTUUR EN TRANSPORT SECTOR