WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR OSS HEESCH NULAND EN UDENWDH is een landelijk opererend werving- en selectie recruitment bureau actief in de regio Oss Uden Heesch en Nuland voor zowel laag midden en hoog opgeleid personeel in alle branches van de arbeidsmarkt.

We verzorgen zowel vaste als tijdelijke functies in de volle breedte van de arbeidsmarkt.

de kandidatenmarkt wordt steeds schaarser en het word steeds moeilijker om Goede, gekwalificeerde én gemotiveerde mensen vinden, het is en blijft een moeilijke opgave. WDH helpt om u openstaande vacatures te vervullen met de juiste man of vrouw voor u organisatie.

Het word steeds lastiger om nieuwe mensen te vinden voor u organisatie en die gekwalificeerd zijn en ook de juiste persoonlijkheid hebben voor u organisatie wdh helpt u hierbij  wij zijn landelijk actief als specialist in werving & selectie wij verzorgen het hele traject van A-Z zoals het opstellen functieprofiel, werving, selectie, het begeleiden of voeren van de sollicitatiegesprekken.

Bij ons recruitment proces betaalt u slechts een vergoeding bij succesvolle plaatsing van een door ons voorgedragen kandidaat op (no-cure no-pay) basis. Wij hanteren een eenmalig vast tarief van slechts 3500 euro excl. btw. Waar andere recruitment bureaus met een tarief werken van 20-35% van het bruto jaarsalaris doen wij hier niet aan mee en werken met een vast laag tarief ongeacht opleiding of salaris.

WDH is een gerenommeerd bureau wij staan voor een heldere en transparante werkwijze.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten hoe we u onderneming verder kunnen helpen met het vinden van nieuwe medewerkers.

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR OSS HEESCH NULAND EN UDEN

Read More

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR OSS HEESCH NULAND EN UDEN