WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Purmerend Edam en VolendamWDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel actief in de omgeving van Purmerend Edam en Volendam

De kandidatenmarkt wordt steeds schaarser en het word ook steeds moeilijker om zowel Goede als gekwalificeerde én gemotiveerde mensen vinden, het is en blijft moeilijk om vacatures met de juiste mensen te vullen. WDH helpt hierbij om de geschikte man of vrouw op de juiste vacature te plaatsen.

Na een succesvol recruitment project betaalt u ons slechts een vergoeding bij plaatsing van de door ons voorgedragen kandidaat op een (no-cure no-pay) basis. Dit is een eenmalig vast tarief van 3500 euro excl. btw wat inhoud dat u nooit meer betaald dan dit afgesproken vast laag tarief.

We verzorgen uitsluitend vaste vacatures in de arbeidsmarkt .

Wij werken snel, effectief en professioneel. Bij onze selectie en evaluatie kijken we ook verder dan CV diploma’s en werkervaring alleen.wij kenmerken ons door openheid, duidelijkheid en transparantie naar de klant en kandidaat toe Alle zorgen worden uit de handen van organisatie genomen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct vrijblijvend contact op we helpen u graag verder.

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Purmerend Edam en Volendam

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Purmerend Edam en Volendam