WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR LUCHTHAVEN SCHIPHOL AMSTERDAM AIRPORT EN SCHIPHOL-RIJK

 

WDH Work Deployment Holland is een landelijk opererend werving- en selectie recruitment bureau. Actief  in de regio Luchthaven airport schiphol Amsterdam Wij vullen vaste vacatures in de volle breedte van de arbeidsmarkt voor elke functie denkbaar. voor zowel laag midden en hoog opgeleid personeel.

Goede werknemers zijn onmisbaar voor elk bedrijf en zijn de sleutel tot succes voor een onderneming. 

De kandidatenmarkt wordt steeds schaarser en het word ook steeds moeilijker om Goede, gekwalificeerde én gemotiveerde mensen vinden, het is en blijft een moeilijke opgave. WDH helpt om de juiste werknemer op de juiste functie te plaatsen.

U heeft 1 of meer vacatures? U heeft moeite met het werven van de geschikte kandidaat? Wij werken en werven voor (inter)nationale bedrijven. wij zijn landelijk actief als specialist in werving & selectie wij verzorgen het hele recruitment  traject van A-Z zoals het opstellen van het functieprofiel, werving, selectie, het begeleiden en voeren van de sollicitatiegesprekken. Wanneer wij de juiste kandiaat gevonden hebben bieden we hem of haar aan bij u bedrijf u kunt dan een persoonlijk gesprek hebben en elkaar beter leren kennen voordat u besluit de kandidaat in dienst te nemen.

Bij ons recruitment proces betaalt u slechts een vergoeding bij succesvolle plaatsing van een door ons voorgedragen kandidaat op (no-cure no-pay) basis. Wij hanteren een eenmalig vast tarief van slechts 3500 euro excl. btw. Waar andere recruitment bureaus met een tarief werken van 15-25% van het bruto jaarsalaris doen wij hier niet aan mee Wij vinden dat werving en selectie betaalbaar moet zijn voor zowel grote als kleine bedrijven en werken met een vast laag tarief ongeacht opleiding of salaris.

WDH is een gerenommeerd bureau wij staan voor een heldere en transparante werkwijze.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor het vinden van nieuwe medewerkers voor u bedrijf of onderneming.

Read More

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR LUCHTHAVEN SCHIPHOL AMSTERDAM AIRPORT EN SCHIPHOL-RIJK

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR LUCHTHAVEN SCHIPHOL AMSTERDAM AIRPORT EN SCHIPHOL-RIJK