WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR SLIEDRECHT HARDINXVELD GORINCHEM EN GIESENDAM WERKENDAMWDH is een landelijk opererend werving- en selectie recruitment bureau voor zowel laag midden en hoog opgeleid personeel. actief in de regio Sliedrecht  Hardinxveld Gorinchem Giesendam  en Werkendam

We verzorgen zowel vaste als tijdelijke functies in de volle breedte van de arbeidsmarkt.

We streven naar de ideale baan voor onze kandidaten. En de juiste kandidaat voor onze opdrachtgevers.

Wat is de ideale kandidaat voor de open vacature en waar moet de ideale kandidaat aan voldoen?

Wij selecteren de kandidaten op de door u gewenste kwaliteiten en competenties. WDH heeft uitgebreide ervaring in het vinden en selecteren van succesvolle nieuwe medewerkers. De ideale kandidaat heeft unieke persoonlijke eigenschappen ,vaardigheden en gedragskenmerken en die moeten passen bij u organisatie om de vacature goed te vervullen. 

de kandidatenmarkt wordt steeds kleiner en het word steeds moeilijker om Geschikte, gekwalificeerde én gemotiveerde mensen te vinden, het is en blijft een moeilijke opdracht. WDH helpt om het juiste personeel op de juiste plaats te krijgen.

wij zijn landelijk actief  als specialist in werving & selectie en detachering wij verzorgen het hele traject van A-Z  waaronder het opstellen van het functieprofiel, werving, selectie, het begeleiden en voeren van de sollicitatiegesprekken.

Bij ons recruitment proces betaalt u slechts een vergoeding bij succesvolle plaatsing van een door ons voorgedragen kandidaat op no-match no-pay basis. Wij hanteren een eenmalig vast tarief van slechts 3500 euro excl. btw en alleen wanneer de kandidaat in dienst komt van u organisatie No Match is No Pay.

WDH is een gerenommeerd bureau wij staan voor een heldere en transparante werkwijze.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor verdere vragen.

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR SLIEDRECHT HARDINXVELD GORINCHEM EN GIESENDAM WERKENDAM

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR SLIEDRECHT HARDINXVELD GORINCHEM EN GIESENDAM WERKENDAM