WDH TRAVEL Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Sport Recreatie Toerisme reis- en luchtvaartbranche personeelWDH Travel is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel.

WDH doet recruitment voor een breed aantal functies in het Toerisme de reiswereld recreatie en sport sector van administratief tot management. voor functies in binnen en buitenland.

wij helpen u onderneming om personeel te vinden wij verzorgen vaste vacatures  voor de  reis- en luchtvaartbranche op een No Match No Pay basis. Wij werken met een vast laag tarief voor hoog en laag opgeleide kandidaten. Dit is een eenmalig vast tarief van 3500 euro excl. btw per vacature dus u betaald nooit meer dan dit vast tarief per kandidaat.

Wij verzorgen het hele recruiterings proces van begin tot einde. Wij gaan voor u op zoek naar de beste kandidaat plaatsen advertenties , benaderen de kandidaten en doen alle gesprekken en interviews en daaruit selecteren wij de meest geschikte kandidaat die zowel kwalitatief als persoonlijkheid het beste bij u organisatie past.

Wij werken effectief snel en professioneel. Bij onze werving & selectie kijken we altijd verder dan CV diploma’s en werkervaring alleen.wij kenmerken ons door openheid, duidelijkheid en transparantie naar onze klanten toe.

Neem vrijblijvend contact met ons op wij staan u graag te woord voor eventuele vragen.

Read More

WDH Travel Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Sport Recreatie Toerisme luchtvaart en reiswereld personeel

 

WDH TRAVEL Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Sport Recreatie Toerisme luchtvaart en reisbranche personeel