WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Technologie, media Data en telecommunicatie personeelWDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel in de Technologie, media Data en telecommunicatie personeel

Wij doen arbeids Bemiddeling in uitsluitend vaste banen voor vacatures in elke bedrijfstak van de arbeidsmarkt op een No Cure No Pay basis.

Wij werken met een eenmalig vast tarief van 3500 euro excl. voor alle vacatures ongeacht opleiding of salaris van de kandidaten.

Wij verzorgen het totale werving en selectie proces van A-Z waaronder het aantrekken selecteren en benaderen van de kandidaat, en doen de interviews en de gesprekken voordat wij de meest geschikte persoon voor u selecteren.Een nieuwe collega die past binnen uw onderneming en bedrijfscultuur. Alle zorgen worden u uit de handen genomen U bespaart tijd en kosten.

Wij werken atijd efficient snel en professioneel. Bij onze recruitering kijken we altijd verder dan CV diploma’s en werkervaring. wij zijn altijd duidelijkheid, open en transparant naar al onze klanten toe.

Zoekt u een nieuwe collega voor een vacature in uw bedrijf Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? neem dan vrijblijvend contact op Wij helpen u graag verder met het vinden van de beste professionals.

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Technologie, media Data en telecommunicatie personeel

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Technologie, media Data en telecommunicatie personeel