WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Tiel Geldermalsen Buren en DodewaardWDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel actief in de omgeving van Tiel Geldermalsen Buren en Dodewaard

Bent u op zoek bent naar vast personeel die u zelf direct in dienst kunt nemen? Wij helpen u graag met de werving en selectie van deze werknemer.

Wij geloven dat de juiste werknemer uw onderneming kan veranderen. Als expert op het gebied van Recruitment van vast personeel zorgen wij dat de juiste professional aan de slag gaat bij de juiste werkgever. Wanneer de wervingsprocedure is afgerond, selecteren wij de kandidaten op de door u gewenste kwaliteiten en competenties. Alle zorgen worden u uit de handen genomen.

Bij ons werving- en selectie project betaalt u ons alleen een vergoeding wanneer de door ons voorgedragen kandidaat geplaatst word binnen u organisatie en op een no-cure no-pay basis. Onze eenmalig vast tarief is slechts 3500 euro excl. btw wat inhoud dat u nooit meer betaald dan dit tarief.

We verzorgen vaste functies in de volle breedte van de arbeidsmarkt.

Wij werken snel, effectief en professioneel.Bij onze selectie en evaluatie kijken we verder dan diploma’s en werkervaring.wij kenmerken ons door openheid, duidelijkheid en transparantie.

U heeft geen tijd om de juiste kandidaat te zoeken of moeite deze te vinden bel ons vrijblijvend en we helpen u graag verder.

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Tiel Geldermalsen Buren en Dodewaard

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Tiel Geldermalsen Buren en Dodewaard