WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR TILBURG HILVARENBEEK GOIRLE OISTERWIJK EN GILZE-RIJENWDH is een landelijk opererend werving- en selectie Recruitment bureau actief in de regio Tilburg Hilvarenbeek Oisterwijk Goirle en Gilze-Rijen voor personeel van alle opleidings niveaus zowel laag midden en hoog opgeleide mensen.

We verzorgen vaste functies in alle branches van de arbeidsmarkt.

de markt voor gekwalificeerd personeel wordt steeds schaarser en het word steeds moeilijker om zowel Goede als gemotiveerde werknemers te vinden die passen binnen de cultuur van u bedrijf, het is en blijft altijd weer een moeilijke opdracht deze specifieke persoon te vinden.

WDH helpt mee om de juiste medewerker op de juiste plaats te krijgen.

wij zijn landelijk actief  als specialist in werving & selectie wij verzorgen het hele traject van A-Z zoals het opstellen functieprofiel, werving, selectie, het begeleiden of voeren van de sollicitatiegesprekken.

Bij ons Recruitment proces betaalt u alleen een vergoeding bij succesvolle plaatsing van een door ons voorgedragen kandidaat op een no-cure no-pay basis. Waar andere Recruitment bureaus een fee vragen van 15-25% van het bruto jaarsalaris + vakantiegeld  werken wij met een vast laag tarief van 3500 euro voor alle vacatures ongeacht opleiding of salaris van de gezochte kandidaat.

WDH is een gerenommeerd bureau wij staan voor een heldere en transparante werkwijze voor onze kandidaten en klanten.

Neem vrijblijvend contact met ons op als meer wilt weten of als u ons wilt laten zoeken naar nieuwe vaste medewerkers voor u organisatie.

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR TILBURG HILVARENBEEK GOIRLE OISTERWIJK EN GILZE-RIJEN

Read More

WDH WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR TILBURG HILVARENBEEK GOIRLE OISTERWIJK EN GILZE-RIJEN