WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor UtrechtBetaal Nooit meer teveel voor werving selectie Wij hanteren een vaste laag tarief van 3500 euro excl. btw voor laag midden en hoog opgeleid personeel op basis van no cure no pay. Goede service en kwaliteit moeten ook hand in hand moeten gaan met lage kosten.

Wij zijn actief in Utrecht maar werken landelijk in elke sector van loodgieter tot project manager van accountant tot Directie Management.

WDH is specialist in werving en selectie. Op zoek naar een nieuwe werknemers voor een vaste functie binnen uw bedrijf? Iemand met specifieke kennis? of met een schaars profiel ? het is en blijft een een lastige opdracht. en zeker in een krappe arbeidsmarkt. Als die geschikte werknemer dan eindelijk gevonden is, wilt u hem of haar voor langere tijd aan uw organisatie binden. U kunt bij ons een opdracht plaatsen voor werving en selectie en wij gaan direct voor u op zoek om de openstaande vacature(s) te vervullen met een geschikte kandidaat voor u organisatie. 

Wij zijn werving en selectie professionals Wij werken hard om de juiste match te maken tussen werkgevers en kandidaten. wij begeleiden het hele werving en selectie proces van A-Z. Wij geloven dat goede werknemers het verschil maken. Als de juiste werknemer op de juiste plek zit dan draagt deze bij aan het succes van de organisatie.

Neem vrijblijvend contact op als u wilt bespreken hoe we u bedrijf verder kunnen helpen met het vervullen van u vacature(s).

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Utrecht

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Utrecht