WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Vinkeveen Mijdrecht Wilnis Uithoorn en AmstelhoekWDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel Werkzaam in de regio van Vinkeveen Mijdrecht Wilnis Uithoorn en Amstelhoek

WDH is uw partner op het gebied van werving en selectie wij gaan op zoek naar kandidaten die passen binnen uw organisatie en bedrijfscultuur.

Wij weten dat het lastig kan zijn om de juiste kandidaat te vinden. De kandidatenmarkt wordt steeds kleiner en het word ook steeds moeilijker om Goede, gekwalificeerde én gemotiveerde mensen vinden, het is en blijft een moeilijke opdracht. WDH helpt om de juiste kandidaat te matchen met de openstaande vacature.

Bij het werving- en selectieproduct W&S betaalt u ons slechts een vergoeding bij plaatsing van de door ons voorgedragen kandidaat op een no-match no-pay basis. Onze eenmalig vast tarief is slechts 3500 euro excl. btw wat inhoud dat u nooit meer betaald dan deze vaste lage Fee.

We verzorgen uitsluitend vaste functies in de volle breedte van de arbeidsmarkt.

Wij werken snel, effectief en professioneel Alle zorgen worden u uit de handen genomen Bij onze selectie en evaluatie kijken we verder dan diploma’s en werkervaring.wij kenmerken ons door openheid, duidelijkheid en transparantie u bespaart tijd en kosten.

Wij gaan graag voor u bedrijf aan de slag neem vrijblijvend contact op.

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Vinkeveen Mijdrecht Wilnis Uithoorn en Amstelhoek

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Vinkeveen Mijdrecht Wilnis Uithoorn en Amstelhoek