WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Westbeemster Middenbeemster Stompetoren De Rijp en ZuidschemerWDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel actief in de omgeving van Westbeemster Middenbeemster Stompetoren De Rijp en Zuidschemer

De kandidatenmarkt wordt steeds schaarser en het word ook steeds moeilijker om zowel Goede als gekwalificeerde én gemotiveerde mensen vinden, het is en blijft moeilijk om vacatures met de juiste mensen te vullen. WDH helpt hierbij om de meest geschikte kandidaat te vinden die goed aansluit bij de functie maar vooral ook binnen de cultuur van uw organisatie.

Na een succesvol plaatsing van onze voorgedragen kandidaat betaalt u ons slechts een eenmalige vergoeding op een (no-match no-pay) basis. Dit is een eenmalig vaste prijs van 3500 euro excl. btw wat inhoud dat u nooit meer betaald dan dit afgesproken vast laag tarief.

We verzorgen uitsluitend vaste vacatures in de arbeidsmarkt.

Wij werken snel, effectief en professioneel. Bij onze selectie procedure kijken we ook verder dan diploma’s en werkervaring alleen.wij kenmerken ons door openheid, duidelijkheid en transparantie naar de klant toe.

neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wilt over onze werkwijze of hoe we u bedrijf verder kunnen helpen met het vinden van nieuwe kandidaten.

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Westbeemster Middenbeemster Stompetoren De Rijp en Zuidschemer

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Westbeemster Middenbeemster Stompetoren De Rijp en Zuidschemer