WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Wijk Bij Duurstede - Culemborg en EverdingenWDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel actief in de omgeving van Wijk Bij Duurstede – Culemborg en Everdingen

We verzorgen vaste functies in de volle breedte van de arbeidsmarkt.

Wij gaan graag voor u bedrijf aan de slag. Wij verzorgen het volledige proces van het aantrekken, selecteren en voorstellen van een geschikte kandidaat voor een bepaalde functie.

wij gaan op zoek naar de juiste kandidaat voor u organisatie. Een medewerker die bij de organisatie past met de juiste werkmentaliteit De geselecteerde medewerker komt vervolgens direct bij u onderneming  in vaste dienst.

WDH werkt op een (no-cure no-pay) basis. Onze eenmalig vast tarief is slechts 3500 euro excl. btw wat inhoud dat u nooit meer betaald dan dit tarief en alleen wanneer een door ons gevonden kandidaat ook daadwerkelijk bij u organisatie in dienst treed.

wij geloven dat service en kwaliteit hand in hand gaan met lage kosten.

Bij onze selectie en evaluatie kijken we verder dan diploma’s en werkervaring.wij kenmerken ons door openheid, duidelijkheid en transparantie.

Voor meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op we staan u graag te woord.

 

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Wijk Bij Duurstede - Culemborg en Everdingen

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Wijk Bij Duurstede – Culemborg en Everdingen