WDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor laag midden en hoog opgeleid personeel. actief in de omgeving van Zaltbommel Haaften Rossum Waardenburg en Kerkdriel

De kandidatenmarkt wordt steeds schaarser en het word ook steeds moeilijker om Goede, gekwalificeerde én gemotiveerde mensen vinden, het is en blijft een moeilijke opgave. WDH helpt om de juiste man of vrouw op de juiste functie te plaatsen. Goede werknemers en nieuw talent is de basis voor alle succesvolle bedrijven en onze primaire doelstelling voor rekrutering is om u te helpen deze doelstelling te halen. wij helpen u de juiste kandidaat te werven voor u vacature(s).

Bij het werving- en selectieproduct W&S betaalt u ons slechts een vergoeding bij plaatsing van de door ons voorgedragen kandidaat op (no-cure no-pay) basis. Onze eenmalig vast tarief is slechts 3500 euro excl. btw wat inhoud dat u nooit meer betaald dan dit vast laag tarief.

We verzorgen vaste functies in de volle breedte van de arbeidsmarkt.

Wij werken snel, effectief en professioneel.Bij onze selectie en evaluatie kijken we verder dan diploma’s en werkervaring.wij kenmerken ons door openheid, duidelijkheid en transparantie.

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Zaltbommel Haaften Rossum Waardenburg en Kerkdriel

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Zaltbommel Haaften Rossum Waardenburg en Kerkdriel