WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Zandvoort en Bloemendaal aan zee

 

WDH Work Deployment Holland is een landelijk opererend werving- en selectie recruitment bureau. actief in de regio Zandvoort en Bloemendaal aan zee.

Wij vullen vaste vacatures in de volle breedte van de arbeidsmarkt. voor zowel laag midden en hoog opgeleid personeel.

De kandidatenmarkt wordt steeds schaarser en het word ook steeds moeilijker om Goede, gekwalificeerde én gemotiveerde mensen vinden die passen in u bedrijfs cultuur , het is en blijft een lastige opgave. WDH helpt om de juiste kandidaat voor u onderneming te vinden en op de juiste functie te plaatsen.

wij zijn landelijk actief in Recruitment van vast personeel wij verzorgen het hele werving & selectie traject van A-Z zoals het opstellen van het functieprofiel van de gezochte kandidaat, het proactief zoeken van de kandidaten, het begeleiden of voeren van de sollicitatiegesprekken met de kandidaten.

Bij ons werving en selectie proces betaalt u alleen een fee bij succesvolle plaatsing van een door ons gevonden kandidaat op no-cure no-pay basis wanneer deze ook daadwerkelijk bij u onderneming in dienst komt Wij hanteren een eenmalig vaste fee van slechts 3500 euro excl. btw. Waar andere werving en selectie  bureaus met een fee werken van 18-30% van het bruto jaarsalaris plus vakantiegeld doen wij hier niet aan mee Wij vinden dat werving en selectie betaalbaar moet zijn voor alle ondernemingen zowel grote als kleine  en werken met dit vast tarief ongeacht niveau van de kandidaat opleiding of salaris.

Work Deployment Holland is een gerenommeerd bureau wij staan voor een heldere en transparante werkwijze.

neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek met ons u wensen en wij zullen die geschikte kandidaat voor u onderneming vinden.

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Zandvoort en Bloemendaal aan zee

 

Read More

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Zandvoort en Bloemendaal aan zee