WDH Work Deployment Holland is een landelijk opererend werving- en selectie bureau voor vast personeel. maar voornamelijk Actief in Zuid-Holland en Noord-Holland

WDH Werving & Selectie is gespecialiseerd in het werven en selecteren van permanente werknemers voor zowel laag midden en hoog opgeleide kandidaten.

Wij weten onze weg te vinden op de arbeidsmarkt Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van personeel en arbeidsbemiddeling. Van administratief-, secretarieel, commercieel- personeel tot horeca-, technisch- en productiepersoneel, wij verzorgen de juiste selectie. Het is voor ons altijd een uitdaging om voor iedere vacature de juiste kandidaat te vinden die past binnen de organisatie.

Onze eenmalig vast tarief is slechts 3500 euro excl. btw wat inhoud dat u nooit meer betaald dan dit vast tarief. op een No Cure No Pay basis.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over onze werkwijze of hoe we u onderneming kunnen helpen met het vinden van de geschikte kandidaat voor u openstaande vacatures.

WDH Werving en Selectie Recruitment Bureau voor Zuid-Holland en Noord-Holland

Read More