WDH Werving en Selectie bureau- Vast Laag Tarief – No Cure No Pay

WDH Werving en Selectie is als geen ander in staat om de beste mensen te werven uit een uiterst competitieve markt.Bent u op zoek naar personeel en u wilt dit uitbesteden dan bent u bij ons aan het juiste adres wij zijn gespecialiseerd in het vinden van het juiste personeel Op laagdrempelige wijze en op basis van commitment.

WDH werkt landelijk in elke branche tegen een vast laag tarief van 3500 euro excl. btw ongeacht opleiding of salaris indicatie.

Wij werken uitluitend op basis van No Cure No Pay oftewel Geen match, geen factuur, simpel u loopt dus geen enkel risico.

Wij gaan voor u aan het werk, echter u betaalt alleen als u besluit iemand aan te nemen! Neemt u niemand aan, dan betaalt u ook niets! U ontvangt alleen bij succesvolle plaatsing van ons een factuur voor het vaste lage tarief van 3500 excl. btw ongeacht opleiding of salaris, laag midden of hoog opgeleid u weet altijd van te voren wat u betaald en krijg niet te maken met verassingen achteraf. waar andere werving en selectie bureaus veelal een tarief hanteren van 20-35% van het bruto jaarsalaris doen wij hier niet aan mee en aangezien bijna alle werving en selectie bureaus uit dezelfde vijver vissen garanderen wij ook dezelfde service en kwaliteit.

Wij verzorgen voor u het totale traject vanaf het moment dat wij uw opdracht hebben ontvangen.

WDH werving en selectie onderscheidt zich van andere werving en selectie bureaus omdat wij alsmede ruime ervaring een gedegen en gerichte aanpak hanteren. Ook in deze tijden is het vinden van de juiste kandidaat een uitdaging. Bent u op zoek naar een tijdelijke of vaste medewerker die qua kennis en ervaring, maar vooral ook qua persoonlijkheid bij uw organisatie past? Wij brengen u graag in contact met kandidaten

Tevens houden wij rekening met de persoonlijkheid van onze kandidaten die doorslaggevend kan zijn voor het succes in de functie.Wij ondersteunen de opdrachtgever en kandidaten en adviseren objectief en onafhankelijk

Bij de invulling van uw vacature(s) kunt u er van uitgaan dat wij u op korte termijn, hoog gekwalificeerd, personeel kunnen aanbieden waardoor de continuīteit van uw organisatie gewaarborgd blijft.

Het is goedkoper om ons een kandidaat te laten zoeken dan het zelf te doen.

De kleinschaligheid van ons bureau zorgt dat iedere aangemelde vacature de aandacht krijgt die deze verdient.

WDH is een gerenommeerd bureau wij staan voor een heldere en transparante werkwij

ze.