WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR DE BOUW INDUSTRIE INFRA EN TECHNISCH PERSONEEL

Werving en Selectie Recruitment Bureau voor de Bouw Industrie Infra en Technisch Personeel


WDH Werving en Selectie werkt landelijk en wij hanteren per vacature een vast laag tarief a 3500 euro excl. btw op een no match no pay basis ongeacht functie of opleiding
Onze fee is dus niet afhankelijk van de hoogte van het salaris van een kandidaat
zo weet u altijd vooraf waar u aan toe bent.

We kunnnen bemiddelen bij de invulling van bijna alle functies zowel technisch financieel als commercieel personeel in de bouw industrie en infra sector.

Wij staan voor duurzame relaties en een duurzaam resultaat . Dat is voor ons de juiste manier om samen met onze opdrachtgevers de beste resultaten te bereiken. We richten ons niet alleen op het snel invullen van vacatures, maar vooral ook op de kwaliteit en de match van de kandidaat
 Dat geldt zeker voor technische, industriële en bouw bedrijven, die het in het huidige klimaat steeds lastiger krijgen om hun vacatures in te vullen met de juiste kandidaten.

Door een professionele organisatie deze trajecten in te laten vullen kan er sneller, efficiënter en succesvoller gekozen worden voor de meest geschikte kandidaten. 

functiebreed arbeidsbemiddeling in de bouw, infra en vastgoed is ons werkterrein.

Heeft u direct personeel nodig? Wij selecteren de juiste kandidaat voor u. Binnen een afgesproken periode leveren we kandidaten aan. Bij geschiktheid treedt de kandidaat direct bij u in dienst.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Work Deployment Holland

Tel: 010- 76 10 342
Tel: 06- 41424971

Email: wdhwork@live.nl

KvK 24466103