WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR SCHEEPVAART SCHEEPSBOUW EN MARITIEM PERSONEEL

WDH is een landelijk opererend werving- en selectie bureau, Wij werken op een no cure no pay basis met een vast laag tarief voor laag midden en hoog opgeleid personeel van 3500 excl btw.

Wij verzorgen vacatures voor een breed scala aan disciplines, in de scheepsvaart  waaronder scheepsmanagement, maritieme operaties, scheepsbouw, Expediteurs ,Offshore.

Er komt heel wat kijken bij het vinden van goede vaste medewerkers. Zeker op de huidige arbeidsmarkt. Waar vind je de juiste kandidaten met een relevante achtergrond die u voor langere tijd aan uw bedrijf kunt binden?

WDH helpt met het vinden van de juiste kandidaat voor een organisatie. Een medewerker die binnen een organisatie past. De geselecteerde kandidaat komt vervolgens direct bij onze opdrachtgever in dienst wanneer de opdrachtgever de kandidaat geschikt acht.

Wij verbinden werknemers en werkgevers met elkaar. Wij verdiepen ons in uw onderneming en gaan op basis van uw criteria op zoek naar de geschikte kandidaat. Met onze kennis en ervaring op de arbeidsmarkt kunnen wij u helpen bij het vinden van uw nieuwe werknemer. Wij selecteren kandidaten op de door u gewenste kwaliteiten en competenties voordat we deze bij u organisatie aanbieden.

Benieuwd wat we voor u onderneming kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op we helpen u graag verder.

WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR SCHEEPVAART SCHEEPSBOUW EN MARITIEM PERSONEEL

WERVING EN SELECTIE RECRUITMENT BUREAU VOOR SCHEEPVAART EN MARITIEM PERSONEEL